Nieuwsbrief Contact facebook
 
Kinderen Over ons Navajeevan Ook u

Word vriend(in)

Het is voor de staf van Navajeevan elke maand weer spannend of ze financieel rondkomen.

Navajeevan draait voor een deel op giften uit India zelf, en voor een groot deel op sponsors uit Europa. Organisaties zoals Stichting Kinderpostzegels en Cordaid in Nederland hebben Navajeevan jarenlang financieel gesteund, en steunen Navajeevan momenteel nog steeds. Helaas zijn deze organisaties genoodzaakt om hun financiële bijdragen aankomende jaren af te bouwen en vervolgens te stoppen. Dit komt vooral doordat India niet meer beschouwd wordt als een ontwikkelingsland. Navajeevan is daarom nu nog meer afhankelijk van mensen als u, die met een bijdrage het werk willen steunen.

Ook u kunt een Vriend of Vriendin van Navajeevan worden, bijvoorbeeld door een maandelijkse bijdrage te storten, of een eenmalige bijdrage. U kunt ervan verzekerd zijn dat het geld dat u doneert ook écht daar komt waarvoor het bestemd is. Wij maken zelf bijna geen kosten. Ook wij vinden namelijk dat er zoveel mogelijk geld aan de straatkinderen overgemaakt moet worden.

De hoogte van uw maandelijkse of eenmalige bijdrage kunt u zelf bepalen. U kunt uw bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL71 INGB 0004 5357 23 t.n.v. Stichting Don Bosco Amsterdam inzake Samen, onder vermelding van 'Navajeevan Vijayawada'.

Stichting Don Bosco Amsterdam / SAMEN - Jongeren en Straatkinderen is door de Belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar. De voorwaarden hiervoor worden uitgelegd op de website van de belastingdienst.

Copyright stichting Vrienden van Navajeevan 2020